فایل شماره 5097 |
÷ ۳
۵۱٫۱۴
۴۴٫۱۹
۶۷٫۳۶
مقایسه نتایج به دست آمده از جدول مدل P.N.HR
پس از انجام محاسبات و به دست آمدن عدد بهره وری منابع انسانی P.N.HR هر شرکت پیمانکاری، برای مقایسه بهتر عواملی که باعث خلق این اعداد شده اند بهتر است که این عوامل به تفکیک هر دسته، از هر شرکت با هم بصورت نمودار خطی مقایسه شوند .
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
نتایج حاصل از این مقایسه در نمودار های(۵-۱)تا(۵-۴)نمایش داده شده است. همچنین عدد
بهره وری P.N.HR هر شرکت به صورت مجزا با سایر شرکت ها در نمودار ستونی(۵-۵)مشخص
می باشد.
(نمودار۵-۱) : تغییرات مدل P.N.HR در سه شرکت پیمانکاری در دسته برنامه ریزی منابع انسانی (الف)
(نمودار ۵-۲) : تغییرات مدل P.N.HR در سه شرکت پیمانکاری در دسته تشکیل تیم پروژه (ب)
(نمودار ۵-۳) : تغییرات مدل P.N.HR در سه شرکت پیمانکاری در دسته توسعه تیم پروژه (ج)
(نمودار ۵-۴) : تغییرات مدل P.N.HR در سه شرکت پیمانکاری در دسته مدیریت تیم پروژه (د)
(نمودار ۵-۵) : مقایسه عدد بهره وری منابع انسانی بر اساس مدل P.N.HR در سه شرکت پیمانکاری
تفسیر عدد بهره وری منابع انسانی
در قسمت معرفی پارامترهای جدول (۵-۲) به طور کامل، به نحوه محاسبه عدد بهره وری منابع انسانی P.N.HR اشاره شد. ولی در این قسمت شرح مختصری از نحوه به دست آمدن بازه عددی، P.N.HR بیان می شود. (۲٫۲۲<P<93.33)
برای به دست آمدن عدد بهره وری حداقل، که ۲٫۲۲ می باشد، باید عدد فازی هر سئوال (A)، حداقل باشد، همچنین توان شرکت با رقبا® نیز حداقل باشد. پس برای به دست آمدن عدد فازی حداقل، باید همه مخاطبین پرسشنامه اول که ۱۰۳ نفر بودند، به همه گزینه ها و سئوالات که در این تحقیق ۱۰۰ سئوال هستند جواب حداقل بدهند.
بنابر این برای گزینه حداقل که گزینه ۱ (بی اهمیت) می باشد عدد فازی (۰،۰،۰٫۲) یا ۰٫۰۶۷ است و پس از ضرب در عدد تعداد سئوالات (۱۰۰) عدد ۶٫۷ حاصل می شود. همچنین توان شرکت با رقبا® نیز، عدد حداقل یعنی ۱ است. پس از ضرب A×R عدد ۶٫۷ حاصل می شود. که پس از تقسیم در عدد ۳ (تعداد گزینه های پرسشنامه دوم)، عدد ۲٫۲۲ که حداقل عدد بهره وری منابع انسانی است، حاصل
می شود.
ولی برای به دست آمدن عدد بهره وری حداکثر، که ۹۳٫۳۳ می باشد، باید عدد فازی هر سئوال (A)، حداکثر باشد، همچنین توان شرکت با رقبا® نیز حداکثر باشد. پس برای به دست آمدن عدد فازی حداکثر، باید همه مخاطبین در پرسشنامه اول که ۱۰۳ نفر بودند، به همه گزینه ها و سئوالات که در این تحقیق ۱۰۰ سئوال هستند جواب حداکثر بدهند.
بنابر این برای گزینه حداکثر که گزینه ۵ (بسیار پر اهمیت) می باشد عدد فازی (۱،۱، ۰٫۸) یا ۰٫۹۳۳ است و پس از ضرب در عدد تعداد سئوالات (۱۰۰) عدد ۹۳٫۳۳ حاصل می شود. همچنین توان شرکت با رقبا® نیز، عدد حداکثر یعنی ۳ است. پس از ضرب A×R عدد ۲۸۰ حاصل می شود. که پس از تقسیم در عدد ۳ (تعداد گزینه های پرسشنامه دوم)، عدد ۹۳٫۳۳ که حداکثر عدد بهره وری منابع انسانی است، حاصل می شود.
فصل ششم
ارائه مدل HR.P.S جهت مقایسه
کیفی وضعیت بهره وری منابع انسانی
۶-۱- مقدمه
در فصل چهارم، پس ارسال و جمع آوری پرسشنامه ها، داده های حاصل از جامعه آماری، به روش شاخص اهمیت نسبی و منطق فازی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و عوامل موثر بر بهره وری منابع انسانی شناسایی و دسته بندی شدند. در این فصل عواملی که بر اساس عدد فازی نزولی رتبه بندی شده بودند، را به صورت پرسشنامه مرحله سوم در اختیار ۳ شرکت پیمانکاری دارای رتبه های ۱،۲و۳ قرار گرفتند. پس از جمع آوری و تجزیه و تحلیل، مدلی به نام HR.P.S1 «وضعیت بهره وری منابع انسانی» ارائه شد و ۳ شرکت با یکدیگر مقایسه گردیدند.
جامعه آماری
جامعه آماری انتخاب شده در این فصل صرفاً از بین شرکت های پیمانکاری می باشد. بنابر این ۳ شرکت پیمانکاری با رتبه های ۱،۲و۳ در رشته ساختمان انتخاب شده اند.
روش طراحی پرسشنامه
سئوالات پرسشنامه سوم به ترتیب اولویت فازی در همان ۴ دسته پرسشنامه اول (۱- برنامه ریزی مدیریت منابع انسانی، ۲- تشکیل تیم پروژه، ۳- توسعه تیم پروژه و ۴- مدیریت تیم پروژه) قرار گرفتند، همانند پرسشنامه اول به صورت ۵ جوابی لیکرت ولی با این تفاوت که سئوالات دسته ج (توسعه تیم پروژه) و دسته د (مدیریت تیم پروژه) به صورت ۵- ،۴- ،۳- ،۲- و۱- که به ترتیب (بی اهمیت، کم اهمیت، متوسط، پراهمیت، بسیار پر اهمیت)تغییر پیدا کردند، که در این مرحله سئوالات خود شرکت پیمانکاری را مستقیماً مخاطب قرار داده بود که وضعیت بهره وری منابع انسانی آنها مشخص گردد.
human resources productivity Status
آزمون مورد استفاده برای تحلیل داده ها
پس جمع آوری پرسشنامه های سوم، باید سئوالات پرسشنامه ها که به صورت کیفی است به کمی تبدیل شوند. از این رو مدل جدیدی که برای محاسبات این داده ها، طراحی شده است استفاده گردیده است. شرح این مدل به همراه پارامترهای آن در بخش مربوطه توضیح داده می شود. برای تجزیه و تحلیل داده ها، در این تحقیق از نرم افزارSPSS استفاده شده است.
تجزیه و تحلیل دادها
۶-۵-۱- توصیف جامعه آماری پرسشنامه ها
با توجه به اطلاعات خواسته شده از ۳ شرکت پیمانکاری در پرسشنامه سوم، مقدار تجربه هر یک از ۳ شرکت پیمانکاری رتبه های ۱،۲و۳ در رشته ساختمان بر حسب سال در جدول (۶-۱) آورده شده است که مقایسه ای بین آنها صورت گیرد.
(جدول ۶-۱): توصیف مقدار تجربه سه شرکت پیمانکاری رتبه های ۱،۲و۳
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 01:11:00 ق.ظ ]
|